کد خبر 308266
۱۰ مهر ۱۴۰۵ - ۰۹:۵۵

امیرحسین زارع با عبور از سد قزاقستان به فینال بازی‌های آسیایی ناگویا رسید

امیرحسین زارع با عبور از سد قزاقستان به فینال بازی‌های آسیایی ناگویا رسید

قهرمان کشتی آزاد جهان به فینال مسابقات این رشته در وزن ۱۲۵ کیلوگرم بازی‌های آسیایی ناگویا رسید.

به گزارش حیات به نقل از صداوسیما، رقابت‌های کشتی آزاد بازی‌های آسیایی ۲۰۲۶ ناگویا، صبح امروز جمعه در سالن اینائی آغاز شد؛ جایی در روز نخست مسابقات کشتی‌گیران در سه وزن ۶۵، ۸۶ و ۱۲۵ کیلوگرم روی تشک می روند.

در وزن ۱۲۵ کیلوگرم که ۱۲ نفر حضور دارند، امیرحسین زارع قهرمان جهان در دور نخست یاماموتو از ژاپن را ۱۰-۰ شکست داد. ملی‌پوش پرافتخار سنگین وزن کشتی آزاد ایران در مرحله یک چهارم نهایی نیز ساپاروف از ترکمنستان را ۱۱-۰ مغلوب کرد.

زارع در کشتی نیمه نهایی مقابل کاسیم بک از قزاقستان کار دشواری داشت. قهرمان ایرانی سنگین‌وزن‌ کشتی آزاد جهان در حالی که تا ثانیه های آخر ۳-۱‌ از حریف عقب بود، توانست با یک زیرگیری و خاک با نتیجه ۳-۳ و به خاطر گرفتن امتیاز آخر برنده لقب بگیرد.

بدین ترتیب امیرحسین زارع اولین فینالیست کشتی آزاد ایران لقب گرفت و عصر امروز برای کسب مدال طلا روی تشک می‌رود.

مهدی علی نژاد دبیرکل کمیته ملی المپیک از نزدیک تماشاگر این دیدار بودند.

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha